Roda d'energia - 20/07/07

1 respuesta [Último envío]
Anónimo
Roda d'energia - 20/07/07
Hola,

Vaig venir el divendres per primera vegada al taller de reiki i va ser una molt bona experiència. De ben segur que quan passi l'estiu hi tornaré.

La meditació va ser molt bonica, vaig intentar seguir tot el que anaves dient i veure els colors dels chakras, tot i que no vaig ser capaç de veure el color verd al 4rt, només veia el color rosa ¿?

Durant la roda d'energia, vaig sentir moltes coses. Vaig ser la primera en posar-me al mig del cercle i vaig poder sentir l'energia de tots els que ereu allí, el meu cos no podia parar de moure's, és com si m'anéssin empenyent per totes bandes, una sensació increible!!!!
Després, vaig anar sentint diferents coses cada vegada que entrava una altra persona, de vegades se'm quedaven les mans fredes, de vegades notava molta calor, amb una noia vaig estar notant energia per tot el cos durant tota l'estona que va ser al mig del cercle, ...

I amb tu, Lidia, ja et vaig explicar el que havia sentit, és com si hi hagués un bucle d'energi entre tu i jo, l'energia anava i venia entre nosaltres dues i feia que el meu tronc es mogués endavant i endarrera. Increible !!!!!

Una abraçada molt forta i fins aviat :-D

Opciones de visualización de comentarios

Seleccione la forma que prefiera para mostrar los comentarios y haga clic en «Guardar las opciones» para activar los cambios.
Anónimo
Hola earina, m'alegra molt que t'hagi agradat el taller. Cada setmana anem fent coses diferents i ens deixem endur molt en funció de la gent que hi participa. Espero com tu dius tornar a trobar-te. Aquesta setmana pensàvem que no en faríem de taller, per que tenim el sopar d’inici d’estiu, però com que ens han canviat l’hora si que podrem fer-lo.
Aixó que comentes de la meditació en quant al color es normal, el quart xacra es l’únic que pot ser verd o rosa i si sempre l’imagines rosa aleshores t’ha sorgit d’una forma natural. Jo normalment faig servir el rosa en relació amb aquest punt però aquest cop em va donar per fer-lo verd, no te importància, és com el sentim en el moment.
Una abraçada